diakosmisi

Είναι μια νέα χρονιά και μαζί της έρχονται νέες τάσεις διακόσμησης του σπιτιού που σίγουρα θα κάνουν το σπίτι σας να αισθάνεται ανανεωμένο και έτοιμο για το επόμενο έτος. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αναβαθμίσεις στο σπίτι σας, δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας τάσεις διακόσμησης:

Διακόσμηση με φυτά

Τα φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Έρχονται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και είδη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια από αυτά λειτουργούν καλύτερα για το χώρο σας. Αν το σπίτι σας δεν έχει πολύ ηλιακό φως, ίσως να θέλετε να αποφύγετε να πάρετε φυτά που χρειάζονται περισσότερο φως. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μοντέρνα ταπετσαρία

Η ταπετσαρία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πρόσφατα έχει αρχίσει να επιστρέφει στα σπίτια. Ανάλογα με το στυλ της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε, μπορεί πραγματικά να προσθέσει κάτι ξεχωριστό στο δωμάτιό σας χωρίς να απομακρύνει τα άλλα κομμάτια του δωματίου. Όταν επιλέγετε ταπετσαρία, αποφασίστε τι είδους εμφάνιση ή δήλωση θέλετε να κάνει. Για παράδειγμα, αν θέλετε μια διακριτική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε κάτι ουδέτερο ή παστέλ χρώματος, ενώ αν θέλετε μια τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο ζωντανό ή ακόμη και με γεωμετρικό μοτίβο.

Το φως

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο. Ο φωτισμός καθορίζει τη διάθεση και δίνει στο δωμάτιό σας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε διάφορους τύπους φωτισμού στο σπίτι σας. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι ο γενικός φωτισμός που σας βοηθάει να περιηγηθείτε στο χώρο- συνήθως παρέχεται από φωτιστικά σε εσοχή ή από φωτιστικά οροφής. Ο φωτισμός εργασίας είναι αυτός που χρησιμοποιείτε για να βλέπετε τι κάνετε- συνήθως παρέχεται από επιτραπέζιες και επιδαπέδιες λάμπες ή φωτισμό κάτω από το ντουλάπι. Ο φωτισμός έμφασης προσθέτει έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές- συνήθως παρέχεται από φωτιστικά με ράγες, φωτιστικά εικόνας ή προβολείς.

Μην ξεχνάτε το φυσικό φως! Μπορεί να κάνει θαύματα σε έναν μικρό χώρο, κάνοντάς τον να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φιλόξενος. Φροντίστε πάντα να διαλέγετε χρώματα στα ριχτάρια και στις κουρτίνες σαλονιού που λειτουργούν καλά με το φυσικό φως του δωματίου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + eleven =