domna-mihailidou

H Υφυπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δόμνα Μιχαηλίδου βρίσκεται από χθες Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 στα Κύθηρα. Όπως έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές Ιουνίου, η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια της ΝΔ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά και Νήσων.

Η κ Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Πρώτη μέρα στα Κύθηρα γεμάτη συναντήσεις! Με τους Προέδρους των αγροτικών συνεταιρισμών, συζητήσαμε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής αλλά και τις ενέργειες που χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα μας.
Αξιοθαύμαστο το έργο και η αφοσίωση των εργαζομένων στο Γηροκομείο Κυθήρων που λειτουργεί εδώ και μισό αιώνα! Με τις γιαγιάδες και τους παππούδες που φιλοξενούνται εκεί, το προσωπικό αλλά και την διοίκηση συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Στο Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης νέοι συμπολίτες μας γύρισαν στον τόπο τους για να αναδείξουν με τον πιο καινοτόμο τρόπο την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Η μέρα έκλεισε, με τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ. 3 χρόνια ακριβώς μετά τις εκλογές του 2019 συζητησαμε για όσα έχουμε κάνει αλλά και όσα έχουμε μπροστά μας!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 5 =