syriza

Την έναρξη, ημερίδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε όλους τους νομούς ανακοίνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε αυτές και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, τη μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει η σχετική ανκοίνωση και συνεχίζει: «Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινάει  αύριο (Παρασκευή 4/11) από το Ρέθυμνο ένας μεγάλος κύκλος ημερίδων σε κάθε Νομαρχιακή Ενότητα, με θέμα τις έξι εθνικές προτεραιότητες που παρουσιάστηκαν στην ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα και ομιλητές τους βουλευτές Κώστα Ζαχαριάδη, Ανδρέα Ξανθό και Θεανώ Φωτίου. Καλεσμένοι οι τοπικοί φορείς, οι παραγωγικές δυνάμεις, οι εκπρόσωποι της κοινωνίας, αλλά και όλοι οι πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες τους και τον τρόπο που απαντούν σε αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Όπως τονίζεται, «στόχος αυτών των ημερίδων είναι να αναλύονται οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος και να εκκινεί διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικότερα, στοχεύουν στην ανάγκη να καταδειχθεί η διασύνδεση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τόπους η κάθε Νομαρχιακή Ενότητα».

«Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα συμμετέχουν σε αυτές τόσο στελέχη του κόμματος όσο και εκπρόσωποι των φορέων της οικονομικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής ζωής κάθε περιοχής. Σε αρκετές μάλιστα από αυτές τις ημερίδες θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 9 =