xalkos-dromos

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου “Ασφαλτόστρωση οδού προς Χαλκό”, με συνολικό προϋπολογισμό 88.000€ που καλύπτεται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο εντάσσεται στην αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου μας, που στόχο έχει την βελτίωση των προσβάσεων στις δημοφιλείς παραλίες των Κυθήρων και αποτελεί ακόμα μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που γίνεται πράξη προς όφελος των πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής, ολοκληρώθηκαν από τη σημερινή Δημοτική Αρχή οι δρόμοι προς τις παραλίες Μελιδόνι, Καλαδί, Κακή Λαγκάδα και Φυρή Άμμος (όπου απομένει το τελευταίο τμήμα της οδού που θα ολοκληρωθεί σύντομα), ενώ εκπονούνται οι μελέτες για τους δρόμους προς Φούρνους και Φελωτή.

Ανάδοχος του έργου είναι ο Πολ. Μηχανικός Χρήστος Μαρασιώνης και το ποσό της σύμβασης, μετά την επιτευχθείσα έκπτωση (15%) ανέρχεται σε 74.944,69€, ενώ η προθεσμία περάτωσης είναι 5 μήνες.

Προβλέπεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Χαλκού, όσον αφορά το τμήμα που παραμένει χωματόδρομος, καθώς και η κατασκευή τάφρων απορροής ομβρίων για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.

Ακόμα ένα χρήσιμο έργο που αναμενόταν επί χρόνια υλοποιείται. Ακόμα μια δέσμευσή μας γίνεται πράξη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + 10 =