fratsia
Photo Νίκος Αντωνάκης

Ύστερα από δύο χρόνια “αγρανάπαυσης” λόγω κορονοϊού, η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση Φρατσίων βρήκε πάλι τον δρόμο της στις καρδιές ντόπιων και επισκεπτών το πρώτο Σάββατο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οπότε και παραδοσιακά διοργανώνεται.

Χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν στην κεντρική πλατεία του χωριού το βράδυ της 20ης Αυγούστου, σε μια εκδήλωση με θέμα την αγροτική ζωή των Κυθήρων που έδωσε την δυνατότητα στους ντόπιους παραγωγούς να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Ακολούθησε χοροεσπερίδα, όπου η τοπική ορχήστρα Κυθήρων και το χορευτικό συγκρότημα Φρατσίων παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία, παραδοσιακούς τσιριγώτικους χορούς.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Φρατσίων.

Το γλέντι κράτησε μέχρις πρωίας, με χιλιάδες κόσμου να ξεφαντώνει με την καρδιά του και να παίρνει γεύσεις από το απόσταγμα του παραδοσιακού τσιριγώτικου πανηγυριού.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Adelin, στην «μεγαλειώδη εκδήλωση που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού στα Κύθηρα,παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Ζαντιώτης και Χαράλαμπος Σούγιαννης,ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κυθηραϊσμού και της εφημερίδας Κυθηραϊσμός κύριος Ηλίας Μαρσέλος,εκπρόσωποι Κυθηραϊκών Σωματείων,Συνεταιρισμών Ιδρυμάτων και λοιπών Πολιτιστικών Σωματείων,εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Ο Δήμαρχος κύριος Ευστράτιος Χαρχαλάκης απουσίαζε λόγω υπηρεσιακών θεμάτων.»
Ακολουθεί φωτογραφικό οδοιπορικό του Kythera.News στην μεγάλη βραδιά.
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − eight =