vanessa raikou el sol hotel kapsali kythira

Για το Τελ Αβίβ πέταξε το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαρτίου η πρόεδρος των Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Βανέσσα Ράικου, όπου πρόκειται να συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ισραήλ. Τα Κύθηρα θα εκπροσωπηθούν στην έκθεση από την ίδια και τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη. Σε ανάρτησή της κάνει λόγο για την θετική συνεργασία των φορέων και μοιράζεται την ευχή για μια νέα αρχή στην προσέλκυση τουριστών από νέες περιοχές. Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Πριν τρεις μήνες ο υπεύθυνος Τουριστικής του Δήμου μας, ήρθε σε επαφή με το Δ.Σ του Συλλόγου μας ώστε να καταθέσουμε μια πρόταση συμμετοχής σε μία έκθεση (μπορούσαν να διατεθούν χρήματα του προϋπολογισμού του προηγούμενου έτους για τη συμμετοχή σε μία έκθεση ακόμη). Κατόπιν συλλογισμού επιλέξαμε έναν νέο προορισμό με προοπτικές, που τα Κύθηρα δεν έχουν πάρει ποτέ μέρος σε έκθεση τουρισμού, το Ισραήλ.

Όπως βλέπετε η μέρα αυτή ήρθε και εύχομαι ο νέος αυτός προορισμός να μας βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να αποτελέσει μια νέα αρχή για την επιλογή και επίσκεψη ακόμα περισσότερων καινοτόμων προορισμών. Στις βαλίτσες μου μεταφέρω και μπροσούρες των μονοπατιών μας, για να διαφημίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας και το ΚΙΠΑ καθώς και κάρτες του Συλλόγου μας έχουν ταξιδέψει και στην θεματική έκθεση για τα μονοπάτια στη Γαλλία, όπου με μεγάλη χαρά πήρε μαζί στις βαλίτσες του ο Ρήγας Ζαφειρίου.

Όπως βλέπετε όταν υπάρχει θέληση και συνεργασία όλα γίνονται… και αυτή είναι μόνο η απαρχή της συνεργασίας μας με το ΚΙΠΑ και έπονται και άλλες με άλλος οργανισμούς και θεσμούς.

Καλό μας ταξίδι….»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + 6 =