novak-djokovic

Σε «σκωτσέζικο ντους» υποβάλλουν οι αρχές της Αυστραλίας τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς, λίγες μόνο ώρες αφότου κέρδισε την δίκη για την ακύρωση της βίζας εισόδου του στη χώρα, είδε την αστυνομία να τον συλλαμβάνει, με σκοπό την απέλασή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο πλέον έχει αναπαραχθεί απ’ όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, Σέρβα δημοσιογράφος μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, απ’ όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας και προγραμμάτιζε τις επόμενες κινήσεις του. Το 7NEWS Melbourne ανέφερε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το γραφείο των συνηγόρων του Νο1 τενίστα στον κόσμο.

Η σύλληψη γίνεται προκειμένου να απελαθεί ο Τζόκοβιτς από την χώρα. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο Δικαστής Κέλι επικύρωσε τη visa του Τζόκοβιτς επιτρέποντάς του την παραμονή στην χώρα, πληρώνοντας τα νομικά έξοδα και ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος.

«Αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε αλλά μας έλεγε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Την είδηση της σύλληψής του μάλιστα, επιβεβαίωσε και ο αδερφός του Τζόκοβιτς, λέγοντας πως ο “Νόλε” είχε στο μυαλό του ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει μετά τη δικαίωσή του από το δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:«Μετά την απόφαση του δικαστηρίου όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε να πανηγυρίζουμε και του στείλαμε μήνυμα αλλά η πληροφορία που ήρθε απ’ αυτόν έλεγε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς τίποτα δεν είχε τελειώσει».

Και συνέχισε: «Ακολούθησε μια σιγή και ύστερα μάθαμε την πληροφορία για τη νέα σύλληψη του και της απέλασης του και πως η κυβέρνηση της Αυστραλίας σκοπεύει να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα τρία χρόνια, δεν ξέρω όμως με ποια λογική».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 + 1 =