Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα, με τα 4 από τα 5 μέλη οικογένειας να βρίσκονται δολοφονημένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Πρόκειται για την μητέρα, τα δύο παιδιά της και τον σύντροφό της. Τους νεκρούς εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, από τον πρώτο γάμο της γυναίκας, ο οποίος, την ώρα του φονικού, απουσίαζε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το 10χρονο αγόρι βρήκε την μητέρα του και τον σύντροφό της, καθώς και τα αδέλφια του μέσα σε λίμνη αίματος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραύματα από πυροβολισμούς, ωστόσο υπάρχουν και άλλες αναφορές για μαχαιριές.

Σύμφωνα με μαρτυρία, το 10χρονο θεώρησε ότι ένα από τα αδελφάκια του ήταν ακόμη ζωντανό και το έσυρε έξω στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια.

Εξετάζονται οι πρώτοι μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και ένας γείτονας του ζευγαριού, με το οποίο εξετάζεται αν το νεκρό ζευγάρι είχε αντιπαλότητα, θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία της Ανδραβίδας.

Τα παραπάνω άτομα θα βρεθούν αρχικά ως μάρτυρες ενώπιον των ανακριτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους. Ο πρώην σύζυγος της 37χρονης γυναίκας με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο 12 ετών και διέμενε μαζί με το ζευγάρι στην Ανδραβίδα, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ πληροφορίες θέλουν τις αστυνομικές αρχές να πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι του δευτέρου ατόμου που θα κληθεί για κατάθεση. Μάλιστα, ούτε ο γείτονας έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Όπως αναφέρουν στο newsit.gr, σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς έχουν δώσει κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας. Εκεί αποτυπώνεται ένας άνδρας να κινείται τις ώρες μεταξύ τέσσερις και επτά, λίγο πριν γίνει η δολοφονία στο σπίτι του ζευγαριού.

Εκτός όμως από τον πρώην σύζυγο και τον γείτονα, στους αστυνομικούς θα καταθέσουν και δύο ακόμα άτομα.

Το χρονικό

Την τετραπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ κι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν μπορεί τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο στυγερός δολοφόνος πυροβόλησε το ζευγάρι και προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο στα δύο αγοράκια ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Μάλιστα, μετέφερε όπως όλα δείχνουν την 37χρονη, τον 32χρονο και το 2,5 ετών παιδί τους δίπλα σε ένα τρέιλερ που υπήρχε στην αποθήκη, ενώ άφησε το 1,5 χρονών παιδί μέσα στο σπίτι. Εκεί, το βρήκε ο 12χρονος αδερφός του, ο οποίος είναι γιος της 37χρονης από τον πρώτο γάμο του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο. Αρχικά οι υποψίες στράφηκαν σε μια οικογενειακή τραγωδία που ήθελε τον πατέρα να σκοτώνει τη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά. Το σενάριο αυτό γρήγορα εγκαταλείφθηκε, με τις αστυνομικές αρχές να στρέφουν αλλού το επίκεντρο των ερευνών τους. Κι αυτό γιατί στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος.

Τα θύματα έχουν πυροβοληθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη θωρακική χώρα, ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να στραγγάλισαν τα δύο παιδιά.

Τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

«Μιλάμε για μια οικογένεια, τέσσερα άτομα, ο άντρας η γυναίκα και τα δύο αγοράκια. Στην αρχή υπήρχαν υπόνοιες ότι ήταν ενδοοικογενειακό, ότι δηλαδή ο πατέρας σκότωσε τη μητέρα και τα παιδιά. Μετά όταν ήρθε η ασφάλεια και ο ιατροδικαστής υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πρόκειται για έγκλημα και αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας», λέει ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Η οικογένεια ζούσε στην Ανδραβίδα, ήσυχοι άνθρωποι ήταν, δεν είχαν δώσει κάποιο δικαίωμα, όλη η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και περισσότερο για την αγριότητα του εγκλήματος, σκοτώθηκαν και δύο μικρά παιδάκια. Ο άντρας δούλευε σε μια επιχείρηση συσκευασίας γεωργικών προϊόντων και ήταν αλβανικής καταγωγής, όπως και τα τέσσερα θύματα. Όταν έφτασα χθες στο σημείο ήταν ήδη η ασφάλεια εκεί, είχε αποκλείσει τον χώρο, μίλησα με τον αστυνομικό διευθυντή, και απ’ ότι έμαθα βρέθηκε και ένας κάλυκας. Ο πρώην σύζυγος της άτυχης Μαρίας δεν ζει στην Ανδραβίδα, ζει στο Λουτράκι».

Στο σπίτι που διεπράχθη το έγκλημα βρίσκεται ακόμα ο ιατροδικαστής, αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλείας, ενώ αναμένεται κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 1 =