Το ντεκολτέ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Πέμπτη στην Τουρκία. Αιτία, ο σχολιασμός από το μέλος του κόμματος της Τουρκικής Δράσης, της κυβερνητικής συμμαχίας, Αχμέτ Τσακάρ, στο αποκαλυπτικό φόρεμα της Τουρκάλας ηθοποιού Μελίς Σεζέν.

«Το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία», ανέφερε ο Τσακάρ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην γειτονική χώρα.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet, μάλιστα, δημοσίευσε το θέμα στην πρώτη σελίδα, με τον τίτλο: «Οι γυναίκες, εσάς θα ρωτήσουν τι θα φορέσουν;». Βέλη εναντίον των δηλώσεων Τσακάρ, εκτόξευσε και η δημοσιογράφος, Νεβσίν Μεννγκιού, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων πως «η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία με τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ το γυναικείο στήθος;».

Από την πλευρά της, η Μελίς Σεζέν, με ανάρτησή της στο twitter, έδειξε αποφασισμένη να «συνεχίσει κανονικά την ζωή της».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + 14 =