Ανεβαίνει στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών η Μήλος, καθώς πρωταγωνιστεί σε πολλά δημοσιεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου για τις ομορφιές και τις δυνατότητες του νησιού. Στο έγκυρο Conde Νast Traveller οι δημοσιεύσεις είναι συνεχείς και με διάφορες αφορμές και ειδικά ρεπορτάζ, όπως, το τελευταίο διάστημα, για τις καλύτερες παραλίες, για τις προτάσεις διακοπών το καλοκαίρι κ.α..

Παράλληλα, η Μήλος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 «μυστικούς» ελληνικούς προορισμούς οι οποίοι είναι εύκολα προσβάσιμοι σύμφωνα με την Telegraph, ανάμεσα στους καλύτερους 20 καλοκαιρινούς προορισμούς σύμφωνα με την Evening Standard ενώ και η βρετανική καθημερινή εφημερίδα Dailymail και ο ειδησεογραφικός της ιστότοπος εκθειάζουν το νησί.

Πρόσφατα, η δημοφιλία του κυκλαδίτικου νησιού αναδείχθηκε και από τις κριτικές και αξιολογήσεις εκατομμυρίων χρηστών που συνέλεξε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, Tripadvisor, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2021.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards για το 2022 στην ευρωπαϊκή κατάταξη περιλαμβάνονται η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο (6η θέση), η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο (16η θέση) και η παραλία Φαλάσαρνα (21η θέση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 + twelve =