aqua-jewel

Ανοικτή επιστολή, μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνει προς την πλοιοκτήτρια εταιρεία του επιβατικού πλοίου Aqua Jewel, ο πατήρ Ιωάννης ΠαΠανδρόπουλος.

Πρόκειται για επιστολή – διαμαρτυρία προς την πλοιοκτήτρια εταιρεία, σχετικά με την πρόσφατη απόφασή της να μην αντικαταστήσει το Aqua Jewel κατά την διάρκεια της ετήσιας συντήρησής του.

Ακολουθεί η ανοικτή επιστολή.

«Κύριοι καλημέρα σας. Μόλις εχθές 16 Μαρτίου πληροφορηθηκα πώς δεν θα έχουμε καράβι γιa το χρονικό διάστημα από 18 Μαρτίου έως 14 Απριλίου.

Όπως μας είναι γνωστό ο λιμενισμός του πλοίου κάθε χρόνο γίνεται τους χειμερινούς μήνες και όταν καιρός είναι δύσκολος για την δική μας μετακίνηση προς την Αθήνα αφού είμαστε εξαρτημένοι από αυτή.

Καθώς γνωρίζαμε, για φέτος όταν το καράβι έμπαινε για λυμενισμό θα είχαμε άλλο καράβι και με δική σας ενημέρωση δεν θα μέναμε χωρίς σύνδεση με τον Πειραιά.

Και έτσι ως σώφρονας προγραμμάτισα ταξίδι μου σε Πειραιά και άλλο προορισμό στην Ελλάδα βγάζοντας 3 αεροπορικά εισιτήρια.

Έρχεστε εσείς τώρα και ανακοινώσετε πώς σε 2 ημέρες δεν θα έχουμε καράβι που6θα αντικαταστήσει αυτό πού θα μπει για λυμενισμό και για 18 ημέρες, τώρα πού είμαστε στην Άνοιξη και ο κόσμος έχει δυνατότητα να πραγματοποιεί μετακινήσεις προς την Αθήνα.
Και σας ρωτώ και ζητάω απάντηση από εσάς. Τα αεροπορικά εισιτήρια που θα ακυρώσω αξίας 150 € θα μού δώσετε τα χρήματα; σημειωτέον πώς για αυτή την χειμερινή περίοδο είναι η τρίτη φορά πού ακυρώνω ή δυσκολεύομαι σε μετακίνηση με το καράβι. Είναι η δεύτερη φορά πού θα ακυρώνω αεροπορικά εισιτήρια γιατί το καράβι δεν θα εκτελέσει δρομολόγιο.

Ενώ είχατε διαβεβαιώσει πώς θα έχει το νησί καράβι, ξαφνικά μας αφήνετε χωρίς σύνδεση με Πειραιά και μας ενημερώνετε 2 ημέρες πριν. Και σας ξαναρωτώ θα μου δώσετε εσείς το κόστος των εισιτηρίων πού θα ακυρώσω.

Περιμένω απάντησ;h σας.
Καλή Σαρακοστή.»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − thirteen =