Ο αειθαλής και ακούραστος Τομ Κρουζ επιστρέφει επιτέλους, μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω πανδημίας, με τη νέα του ταινία, το «Top Gun: Maverick» που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία θα κάνει, πριν την έξοδό της στους κινηματογράφους, την πρώτη της «πτήση» στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety η ταινία θα κάνει πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στο επετειακό 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 17 έως τις 28 Μαΐου.

Λίγες μέρες μέρες αργότερα θα έρθει και η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις αμερικάνικες αίθουσες και σε πολλές χώρες του κοσμου, στις 27 Μαΐου.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι σε σενάριο του Κρίστοφερ ΜακΚουόρι ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Τομ Κρουζ βρίσκονται ο Μάιλς Τέλερ, ο οποίος ερμηνεύει τον γιο του Γκουζ, ο Εντ Χάρις, ο Τζον Χαμ, ο Γκλεν Πάουελ, κι η Τζένιφερ Κόνελι.

Και βέβαια ο Βαλ Κίλμερ, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του «Άισμαν», μια επανεμφάνιση που πολλοί περιμένουν περισσότερο κι από εκείνη του Τομ Κρουζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fifteen + two =