Εφοδιαστείτε με bp καύσιμα κίνησης σε ένα από τα συμμετέχοντα πρατήρια bp, συλλέξτε κουπόνια και αποκτήστε προϊόντα ταξιδίου της αποκλειστικής συλλογής Stardust, με έκπτωση έως και 60%!

Η εντυπωσιακή αποκλειστική συλλογή Stardust έχει σχεδιαστεί για κάθε λάτρη του διαστήματος, ενώ τα ειδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο σκοτάδι και να είστε προετοιμασμένοι για κάθε πρόκληση!

Η συλλογή περιλαμβάνει: βαλίτσα trolley καμπίνας, βαλίτσα trolley (μεσαίου μεγέθους), σακίδιο πλάτης, σάκο ταξιδίου, τσαντάκι μέσης, μονωμένο μπουκάλι νερού και καπέλο.

Όλα τα προϊόντα έχουν ανακλαστικό λογότυπο της NASA, ανακλαστικές λεπτομέρειες, STARDUST εσωτερική επένδυση με σχέδια, ελαστικοποιημένα αδιάβροχα φερμουάρ, θερμοσυστελλόμενες προεκτάσεις φερμουάρ, ενώ αποτελούν προϊόντα περιορισμένης έκδοσης!

Μηχανισμός Προγράμματος

  • Με κάθε αγορά 10€ = 1 κουπόνι
    Κάθε φορά που εφοδιάζεστε με καύσιμα κίνησης bp σε ένα από τα συμμετέχοντα πρατήρια, παίρνετε 1 κουπόνι για κάθε 10€ καυσίμου. Για παράδειγμα, αγοράζοντας καύσιμα συνολικής αξίας 10€ παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι, με καύσιμα αξίας 20€ παίρνετε 2 κουπόνια κ.ο.κ.
  • Μόλις μαζέψετε 6 κουπόνια τα κολλάτε στο έντυπο κουπονιών, το οποίο εξαργυρώνετε επιλέγοντας το προϊόν της αρεσκείας σας στο ταμείο.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα είτε με κουπόνια σε μειωμένη τιμή, είτε χωρίς κουπόνια στη λιανική τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο.
  • Τα κουπόνια θα μοιράζονται μέχρι 20 Αυγούστου 2023, ενώ θα μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι 03 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να προμηθευτείτε.
  • Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και κουπονιών και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη ενέργεια, προσφορά ή έκπτωση.
  • Τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται ολικά ή μερικά με χρήματα ή άλλα προϊόντα.

Συμμετέχοντα πρατήρια

 

Δείτε τα πρατήρια που συμμετέχουν εδώ.

Περισσότερα νέα:

Αποκλειστικές bp προσφορές εξαργύρωσης σε Bonus e-coupons

Νέα εφαρμογή mybp. Εύκολες και ανέπαφες συναλλαγές

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 6 =