Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) έδωσε στους θαυμαστές της στο Instagram μια πρώτη γεύση του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Substance», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο τραγούδι από το όγδοο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας «HOLY FVCK», που θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου μέσω της Island Records με 16 τραγούδια. Εγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram πόση  «περήφανη νιώθει» για το επερχόμενο άλμπουμ.  «Η διαδικασία της δημιουργίας αυτού του άλμπουμ ήταν η πιο ικανοποιητική μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές και τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι», τόνισε η Ντέμι Λοβάτο. «Ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και τη μουσική μου. Αυτή η δουλειά μιλάει από μόνη της».

Λίγο μετά την ανακοίνωση του άλμπουμ, η σταρ αποκάλυψε ότι θα περιοδεύσει το φθινόπωρο μαζί με τους Dead Sara και Royal & The Serpent.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την περιοδεία, η οποία πραγματοποιείται μετά από τέσσερα χρόνια από την τελευταία στη Νότια Αμερική», δήλωσε η Λοβάτο. «Δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε ένα απίστευτο σόου για όλους τους θαυμαστές μου και ανυπομονώ να τους δω από κοντά για να γιορτάσουμε το νέο άλμπουμ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − eleven =