Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Θεωρώντας την τοπική αυτοδιοίκηση βασικό πυλώνα δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας αλλά και υπόθεση προσφοράς, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Κύθηρα- Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα», στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, διεκδικώντας το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

Έχω την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κύθηρα- Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα» την εμπειρία στη διοίκηση, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του Δημάρχου Στράτου Χαρχαλάκη (στοιχεία που προσωπικά έχω διαπιστώσει εδώ και 9 χρόνια συνεργαζόμενος καθημερινά μαζί του), μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον των νησιών μας, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, για να έχει κάθε δημοτικό διαμέρισμα ισότιμο μερίδιο στην ανάπτυξη. Εξάλλου, τα έργα είναι πάρα πολλά και στο επόμενο διάστημα θα είναι ακόμα περισσότερα.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, έμπειροι αυτοδιοικητικοί αλλά και νέα αξιόλογα στελέχη, αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και οι Δημότες και να συμβάλλουν στο να οδηγηθεί ο Δήμος στην κατεύθυνση της οικονομικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης. Λύσεις δόθηκαν ήδη πάρα πολλές αυτά τα χρόνια σε ζητήματα σημαντικά, όπως τα μεγάλα έργα οδοποιίας και ύδρευσης, οι αναπλάσεις, η διαχείριση των απορριμμάτων, η καθημερινότητα και πρόσφατα το αποχετευτικό του Νοτίου Τμήματος που είναι ένα έργο σταθμός, αντίστοιχο του οποίου είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και για το βόρειο νησί των Κυθήρων.

Έχω υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση τριάντα εννέα (39) έτη, από τις θέσεις: α) του Γραμματέα της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, β) του Γραμματέα της Κοινότητας Κυθήρων, γ) του Γραμματέα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Κυθήρων και Αντικυθήρων, δ) του Γραμματέα του Συνδέσμου Ύδρευσης Περάτης και του υπαλλήλου και προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κυθήρων.

Στηριζόμενος στην επαγγελματική εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα από την παραπάνω πολυετή μου ενασχόληση και γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να εργαστώ με αποφασιστικότητα, διαφάνεια και εντιμότητα για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας σε οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, για τις επόμενες γενιές, τις νέες και τους νέους μας, για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για την παραμονή τους στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΜ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × four =