branding-kythira-logo

Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) συμμετείχε στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου λογοτύπου – Destination Branding – του Δήμου Κυθήρων.

Το καινοτόμο λογότυπο, το οποίο αποτελεί μέρος της νέας εταιρικής ταυτότητας του Δήμου, σχεδίασε και παρουσίασε ο Creative Director κ. Αντώνης Λουράντος.

Στην παρουσίαση μίλησαν, εκτός από τον Δήμαρχο Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτο Χαρχαλάκη, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης , η Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Βανέσα Ράικου & εκ μέρους του ΚΙΠΑ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γιώργος Κασιμάτης. Την εκδήλωση συντόνισε ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Στάθης.

Οι ομιλητές έδωσαν έμφαση στην εκτέλεση έργων υποδομής που σχετίζονται άμεσα με τον τουρισμό, στη σημασία του εναλλακτικού τουρισμού, στο πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης των Κυθήρων μέσα από τον πεζοπορικό τουρισμό και το σημαντικό αντίκτυπο του στην τοπική οικονομία. Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη προς προβολή στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κυθήρων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + 15 =