Μια επιλογή από τις καλύτερες ταινίες που διαγωνίστηκαν στο φεστιβάλ Αλεξάνδρειας θα παρουσιάσουμε στο CinePortokalia τη Δευτέρα 29/8 στις 21:00, στο φιλόξενο χώρο της Γεωπονικής Σχολής του Καραβά.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας ξεκίνησε το 2015 ως μια προσπάθεια φίλων του κινηματογράφου από την Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξανδρείας να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πολιτιστικό δρώμενο στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η ανταπόκριση του κοινού καθώς και των δημιουργών υπήρξε μεγάλη δίνοντας το έναυσμα για την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού με την στήριξη της Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας.
Το 8ο φεστιβάλ (IASFF8) είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με 31 ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα, ειδική προβολή με μία ταινία ντοκιμαντέρ του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιώργου Αυγερόπουλου, ημερίδες, masterclass και παράλληλες δράσεις που στοχεύουν στην εκπαίδευση και ενημέρωση για το τόσο επίκαιρο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, της ανακύκλωσης και της κατασπατάλησης των φυσικών πόρων.
Η συνεργασία του συλλόγου Πορτοκαλιάς του Καραβά με το φεστιβάλ Αλεξάνδρειας εξασφάλισε τις βραβευμένες ταινίες.
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 4 =