destination-kythira

Η σελίδα του Facebook του Destination Kythira απέκτησε τον επίσημο διαδικτυακό της ιστότοπο https://destinationkythira.gr.

Ο νέος ιστότοπος που αποτελεί εργασία μηνών για τον σχεδιασμό του αλλά και εργασία ετών για την λήψη του υλικού του, θα είναι το ζωντανό κύτταρο της Τουριστικής ταυτότητας των Κυθήρων και των Αντικυθήρων. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, ο οποίος θα αλλάζει και θα προσαρμόζεται στις εποχές και στις δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον τουρισμό στα νησιά, θα ενημερώνεται ο επισκέπτης για όλα αυτά τα οποία μπορεί να δει και να απολαύσει αλλά και για τις παροχές που θα βρει.

Στον ηλεκτρονικό θύλακα του τουριστικού αποτυπώματος Κυθήρων και Αντικυθήρων, μπορεί κανείς να εξερευνήσει όλα όσα σχετίζονται με τα νησιά, μέσα από μια άμεση, χρηστική και ευχάριστη περιήγηση σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού, της ιστορίας και της καθημερινότητας που συνθέτουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τόπου και των ανθρώπων του.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα διαδικαστικά του ταξιδιού (άφιξη, παραμονή/διαμονή, εισητήρια, μετακινήσεις, αναχώρηση), πληροφορίες για κάθε είδους δραστηριότητα στην οποία έχετε την δυνατότητα να εντρυφήσετε, λεπτομερή παρουσίαση μνημείων, παραδοσιακών οικισμών, παραλιών και φυσικών τοπίων (μέσα από χάρτες, ιστορική αναδρομή, βίντεο και εικόνες) και όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε γύρω από εκδηλώσεις, θεσμούς και έθιμα που συνθέτουν το ξεχωριστό βιολογικό κύτταρο της ανθρωπογεωγραφίας του τόπου.

Τον ηλεκτρονικό σχεδιασμό του ιστότοπου υλοποίησε ο απόφοιτος ψηφιακών συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Αλέξανδρος Γιαννιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες του τμήματος σχεδιασμού & συντονισμού τουριστικής προβολής του ΕΟΤ.

Αναλυτική παρουσίαση του ιστοτόπου θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ελπίζουμε ότι θα αγκαλιάσετε τον νέο αυτό ιστότοπο και φυσικά κάθε πρόταση και παρατήρηση είναι καλοδεχούμενες στο email admin@destinationkythira.gr

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 2 =