Καθώς τα ταξίδια συνέχισαν να ανακάμπτουν το τρίτο τρίμηνο 2021, η Airbnb πιστεύεται ότι ενίσχυσε το προβάδισμά της στην αναπτυσσόμενη αγορά εναλλακτικών καταλυμάτων. Τώρα, καθώς μπαίνουμε στο χειμώνα η πλατφόρμα της Airbnb πλήρως ανανεωμένη μας παρουσιάζει τις αλλαγές στη λειτουργία της και τα οφέλη για ιδιοκτήτες και ταξιδιώτες.

Όπως μας εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρείας  Brian Chesky: «Χάρη στην τεχνολογία, μπορούμε να εργαζόμαστε από τον χώρο μας. Χάρη στην Airbnb, όμως, μπορούμε να εργαζόμαστε από οποιονδήποτε χώρο. Τον τελευταίο χρόνο, σκεφτήκαμε αρκετά αυτήν τη δυνατότητα και πώς να σχεδιάσουμε την υπηρεσία μας για τις τωρινές ανάγκες».

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε για την «Έκδοση Χειμώνα» μπορείτε να ανακαλύψετε την ανανεωμένη Airbnb με περισσότερες από 50 αναβαθμίσεις και καινοτομίες. Τέσσερις από αυτές είναι:

1. (Πιο) Ευέλικτη Αναζήτηση

Ένας νέος τρόπος αναζήτησης όταν έχετε ευελιξία για το πού και πότε θα ταξιδέψετε. Από την κυκλοφορία της, η Ευέλικτη Αναζήτηση χρησιμοποιήθηκε πάνω από 517 εκατομμύρια φορές.

2. Translation Engine

Οι μεταφράσεις στην Airbnb γίνονται καλύτερες. Η νέα τεχνολογία ονομάστηκε Translation Engine.

3. Έλεγχος προσβασιμότητας

Για να κάνει τα καταλύματα πιο προσβάσιμα για ΑμεΑ η Airbnb δημιούργησε τον Έλεγχο προσβασιμότητας.

4. Επαληθευμένη ταχύτητα wifi

Για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες να μάθουν την ταχύτητα του wifi προτού κάνουν κράτηση, δημιουργήσαμε την “Επαλήθευση wifi”.

5. AirCover

Το AirCover προσφέρει προστασία από το Α ως το Ω για κάθε οικοδεσπότη. Το AirCover ξεκινά με τα καταπληκτικά προνόμια που προσφέρονται ήδη σε κάθε οικοδεσπότη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen + 12 =