ερτ δημόσια τηλεόραση κύθηρα

Στα Κύθηρα βρίσκεται το συνεργείο της τηλεοπτικής παραγωγής ντοκιμαντέρ «Η Ζωή Αλλιώς» για τα γυρίσματα επεισοδίων που θα προβληθούν προσεχώς στην ΕΡΤ1. Η Ίνα Ταράντου που βλέπει και παρουσιάζει τη ζωή αλλιώς σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, πραγματοποιεί αυτή τη φορά το «ταξίδι στα Κύθηρα» και συνομιλεί με τους κατοίκους του νησιού για την καθημερινότητά τους, τις ασχολίες τους, τις στιγμές. Το ταξίδι γίνεται ο προορισμός και η ζωή βιώνεται μέσα από τα μάτια των ανθρώπων αυτών.

Όπως πληροφορούμαστε, με την Ίνα συνομιλούν η φιλόλογος Ελένη Χάρου από τη Χώρα, ο ελαιοπαραγωγός Χάρης Τζωρτζόπουλος από τον Καραβά, ο μαθητής Κωστής Κοντολέων από τα Φράτσια, ο αρτοποιός Μηνάς Κασιμάτης από τις Καρβουνάδες, οι ηθοποιοί Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης από το Μυλοπόταμο και άλλοι.

«Η ζωή δεν μετριέται από το πόσες ανάσες παίρνουμε, αλλά από τους ανθρώπους, τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα».

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη «Ζωή Αλλιώς» στη Δημόσια Τηλεόραση!

Μέχρι τότε, δείτε τα προηγούμνα επεισόδια εδώ:
https://www.ertflix.gr/category/ellinika-docs/i-zoi-allios/

 

Λίγα λόγια για την εκπομπή

Ιστορίες ανθρώπων που η καθημερινότητά τους δείχνει αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα. Άνθρωποι που επέλεξαν να μείνουν για πάντα, να ξαναγυρίσουν για πάντα ή πάντα να επιστρέφουν στον τόπο τους. Μέσα από τα «μάτια» τους βλέπουμε τη ζωή, την ιστορία και τις ομορφιές του τόπου μας. Η κάθε ιστορία μας δείχνει με τη δική της ομορφιά μια ακόμη πλευρά της ελληνικής γης, της ελληνικής κοινωνίας, της ελληνικής πραγματικότητας. Άλλοτε κοιτώντας στο μέλλον κι άλλοτε έχοντας βαθιά τις ρίζες της στο παρελθόν.

Η ύπαιθρος και η φύση, η γαστρονομία, η μουσική παράδοση, τα σπορ και τα έθιμα, οι τέχνες και η επιστήμη είναι το καλύτερο όχημα για να δούμε τη Ζωή Αλλιώς όπου κι αν βρεθούμε. Με πυξίδα τον άνθρωπο θα καταγράψουμε την καθημερινότητα σε κάθε μέρος της Ελλάδας, θα ζήσουμε μαζί τη ζωή σα να είναι μια Ζωή Αλλιώς. Θα γευτούμε, θα ακούσουμε, θα χορέψουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε. Και θα μάθουμε όλα αυτά που μόνο όταν μοιράζεσαι μπορείς να τα μάθεις.

ina tarantou
Η Ίνα Ταράντου
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − fourteen =