skylos

Η απόκτηση ενός σκύλου μπορεί να είναι μια συναρπαστική και ικανοποιητική εμπειρία. Αλλά συνοδεύεται και από ένα στοιχείο κινδύνου.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου αν σχεδιάζετε να προσθέσετε έναν σκύλο στην οικογένειά σας:

  • Ασφάλιση κατοικίδιων ζώων. Για επιπλέον προστασία, σκεφτείτε να αγοράσετε ασφάλεια κατοικίδιων ζώων και είτε να συνάψετε ξεχωριστό συμβόλαιο για τον σκύλο σας είτε να κάνετε την κάλυψη μέρος της ασφάλισης του σπιτιού σας.
  • Τροφή και προμήθειες για σκύλους. Θα πρέπει πάντα να κάνετε την έρευνά σας πριν αγοράσετε οποιοδήποτε είδος τροφής ή προμηθειών για το σκύλο σας, συμπεριλαμβανομένων των λιχουδιών και των παιχνιδιών. Κάντε κάποιες συγκριτικές αγορές, ελέγξτε τις κριτικές και βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Επιλέξτε ξηρά τροφή σκύλου που παρατηρείτε ότι του αρέσει και μείνετε πιστοί σε αυτή.
  • Καταφύγιο για το σκύλο σας. Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε σκύλο, φροντίστε να ελέγξετε τα τοπικά καταφύγια και τις ομάδες διάσωσης πριν δεσμευτείτε να αγοράσετε έναν σκύλο από έναν εκτροφέα ή ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε από εκτροφέα αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε τοπικό επίπεδο – αλλά όσο περισσότερη έρευνα κάνετε εκ των προτέρων, τόσο καλύτερα θα είστε σε θέση όταν έρθει η ώρα να πάρετε αυτές τις αποφάσεις.
  • Επιπλέον, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σας για να κοιμάται. Υπάρχουν κρεβατάκια σκύλου που οριοθετούν την «περιοχή» του ύπνου τους και τα κάνουν να αισθάνονται ασφαλή.

Αγαπάμε τους σκύλους γιατί μας κάνουν ευτυχισμένους, φροντίζουν το σπίτι μας, οι σκύλοι είναι κατοικίδια και καλοί φίλοι, μαθαίνουμε πώς να είμαστε καλοί και πιστοί φίλοι ξεκινώντας από τον σκύλο. Θα πρέπει να παίζετε με το σκύλο σας, να του μάθετε να υπακούει.

Τα σκυλιά είναι καταπληκτικά, σωστά; Είναι πάντα εκεί για εμάς. Όταν είμαστε λυπημένοι ή μόνοι, έρχονται να καθίσουν στην αγκαλιά μας και να μας γλείψουν το πρόσωπο. Όταν νιώθουμε παιχνιδιάρικα, θα τρέξουν μαζί μας στο σπίτι και θα παίξουν μαζί μας. Και όταν είμαστε άρρωστοι ή τραυματισμένοι, θα κουλουριαστούν δίπλα μας στον καναπέ και θα βεβαιωθούν ότι ξέρουμε ότι είναι εκεί για μας.

Οι σκύλοι αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ζωής εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια, τόσο καιρό που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι σκύλοι και οι άνθρωποι μπορεί να έχουν εξελιχθεί μαζί.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen − 7 =