Το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δύο άνδρες για να προσεγγίσουν τον πυγμάχο στο Γαλάτσι, αλλά και για να εξαφανιστούν, προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ευελπιστώντας ότι θα εντοπίσουν και το λάθος των δολοφόνων, το οποίο θα τους οδηγήσει στην ταυτότητά τους.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα τής Δευτέρας, την ώρα που το θύμα αποβιβαζόταν από τη μηχανή του, μπροστά σε αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας, ένας άνδρας τον πλησίασε φορώντας χειρουργική μάσκα. Με ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών πυροβόλησε επτά φορές και στη συνέχεια έτρεξε για λίγα μέτρα και επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, με τον οποία τον περίμενε συνεργός του.

Η σύλληψη του πυγμάχου

Ο πυγμάχος δεν ήταν άγνωστος στις αστυνομικές αρχές. Το 2011 το όνομά του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματικές βλάβες και εκβιάσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα ήταν στην ομάδα ενός 58χρονου, του αποκαλούμενου ”Κεφάλα”, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστών στα μέσα Μαΐου, στη Μεταμόρφωση. Ήταν τόσο στενή η σχέση τους, που φέρεται να τον αποκαλούσαν ”ανιψιό” του 58χρονου, ο οποίος τον είχε υπό την προστασία του από μικρή ηλικία.

Αν και μέχρι τώρα έχουν ελάχιστα στοιχεία στη διάθεσή τους, οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών θεωρούν πιο πιθανό το κίνητρο τής δολοφονίας να σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας και τις ομάδες εκβιαστών που δραστηριοποιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 + 14 =