Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προχώρησε και στην αναγνώριση δεύτερου προσώπου, ενώ ο εισαγγελέας, με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση, ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Αν αποδεικνυόταν κάτι τέτοιο, η δίωξη για τις κατηγορίες θα ήταν ακόμα βαρύτερη.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αυτό που ερευνάται τώρα, είναι αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παρέμβαση Πλιώτα για την καταγγελία

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλώντας τις αντιδράσεις ολόκληρης της κοινωνίας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, υπό το βάρος του θεσμικού του ρόλου, παρενέβη ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Δέχεται απειλές για τη ζωή της η 24χρονη

Αναφέρεται ότι, σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται», είπε χαρακτηριστικά ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της», συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − twelve =