Θεσσαλονίκη-βιασμός 24χρονης: Άλλες δύο κοπέλες καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία νωρίτερα παραχώρησε -βρίσκοντας την ψυχική δύναμη- εκ βάθους μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα, έχει στη διάθεσή του άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ζιώγας, του έχουν καταγγείλλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι», είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Εθελοντικός καθαρισμός στο Διακόφτι μετά την προσάραξη του σκάφους

Εθελοντική δράση καθαρισμού οργανώνεται την Τετάρτη 19 Αυγούστου, από...

Ο Δήμαρχος Χαρχούδας

Ο Δήμαρχος του Χαρχαλιστάν, κοινά ονομαζόμενος Χαρχούδας, μόνο λίγο...

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Σίφνο στην περιοχή Θόλος κοντά στο...

Monsieur Minimal live στα Κύθηρα

Ο Monsieur Minimal γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου, πολυ-συμμετοχικού...

2η Ανοιχτή Επιστολή Simone Perotti (en)(it)

Στη Σάμο φέτος οι τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img