Επίταξη του Νομισματοκοπείου και αναστολή της λειτουργίας της Βουλής, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που μετέδωσε το OPEN, θέλουν οι αποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

«Διατάσσω τη φρουρά της Βουλής σε επιφυλακή σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Κοινοβουλίου έως την ολοκλήρωση των διώξεων Εσχάτης προδοσίας και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος», αναφέρεται στο έγγραφο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.

Εκτελέσεις δημάρχων και πολιτικών!

Χιλιάδες πολίτες έχουν υπογράψει έγγραφο των λεγόμενων «Θεματοφυλάκων» ζητώντας αριθμούς πρωτοκόλλου από δημαρχεία. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στο δημαρχείο του Κιλκίς.

Το έγγραφο για το οποίο κλήθηκε να δώσει αριθμό πρωτοκόλλου ο δήμαρχος Κιλκίς είναι μια 20σέλιδη αναφορά – καταγγελία που έχουν εκδώσει οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες», όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και εκτελέσεις δημάρχων, πολιτικών και τοπικών φορέων.

Μετά την αρπαγή διευθυντή σχολείου στην Πιερία, οι «Θεματοφύλακες» έχουν στόχους που προκαλούν τρόμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Σε έγγραφο οι «Θεματοφύλακες» κάνουν λόγο για βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.

«Διατάσσω την προσωρινή επίταξη του Ιδρύματος Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών. Δια την υλοποίηση της Νομισματικής και Δημοσιονομικής Μεταρρύθμισης απαιτείται η έκδοση νομίσματος ΕΡΓΟΝ Ανεξάντλητης Αυτοχρηματοδότησης», αναφέρεται στο έγγραφο.

Στο έγγραφο αυτό διατάσσεται η φρουρά της Βουλής να είναι έτοιμη για το πραξικόπημα και μοιράζονται θέσεις, όπως «διοικητής Θεσσαλονίκης, «πρόεδρος του Ανώτατου Τριαδικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, ενώ ορίζουν και έδρα του σώματος τη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + sixteen =