terra-kytheria

Πρόσκληση σε διαδικτυακό εργαστήρι για τα εργαλεία «ευφυούς γεωργίας» που ανέπτυξε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, απευθύνει στους ελαιοπαραγωγούς των Κυθήρων, το πρόγραμμα για την ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών και την ανάδειξη του κυθηραϊκού ελαιόλαδου, Terra Kytheria – Βιώσιμη Γεωργία στα Κύθηρα.

Διαβάζουμε στο σχετικό Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε:

«Με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλούμε τους ελαιοπαραγωγούς των Κυθήρων τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 6.30μμ-8.00μμ, στο τρίτο κατά σειρά διαδικτυακό εργαστήρι, το οποίο αφορά τα εργαλεία ’ευφυούς γεωργίας’ του προγράμματος Terra Kytheria.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα γίνει επεξήγηση της χρήσης των εργαλείων αυτών: της διαδικτυακής χαρτογραφικής εφαρμογής και της εφαρμογής Android για κινητά. Η διαδικτυακή εφαρμογή FarmGeoBalance Kithira έχει ήδη διατεθεί χωρίς κανένα κόστος σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

terra-kytheria

Πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος Terra Kytheria, είναι η πολύπλευρη ενδυνάμωση των ελαιοπαραγωγών των Κυθήρων. Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ανέπτυξε τα εργαλεία αυτά, τα οποία είναι σημαντικά για δύο λόγους:

(α) βοηθούν απευθείας τους παραγωγούς ώστε να ελέγχουν, να προσαρμόζουν και να διαχειρίζονται την καλλιέργειά τους εύκολα και γρήγορα.

(β) θα διευκολύνουν και θα απλοποιήσουν κατά πολύ τη διαδικασία πιστοποίησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τους προσεχείς μήνες.

Η παρουσία των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα παραγωγών είναι πολύ σημαντική.

Ημερομηνία: Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 6.30 μμ

Διάρκεια: 6.30-8.00 μμ (μιάμιση ώρα)

Μέρος: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom

Συμμετοχή με τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom

Time: Nov 15, 2021 06:30 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://aegean-gr.zoom.us/j/95671676510?pwd=UUVIWlpSWDQwUGJjaXNuTTg4TjQrZz09

Για να συνδεθείτε πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο

Meeting ID: 956 7167 6510

Passcode: 211505

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − five =