Ήρθαν κρύα, ήρθαν βροχές, αέρηδες, ιοί και θλίψεις κοφτερές. Δεν αρκούν για να μας πτοήσουν. Γιατί, βαθιά μέσα στην γη της καρδιάς μας, ο παντοτινός ήλιος του τσιριγώτικου καλοκαιριού ανασαίνει.

Μιαν αχτίνα αυτού του ήλιου, εκπέμπει προς κάθε γωνιά της ψυχής, η Travelling Ladybird – κατά κόσμον, Έλλη Σπυριδωνίδη – εραστής των ταξιδιών, της ομορφιάς και της εικόνας, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο συμπυκνώνονται οι αναμνήσεις από την καλοκαιρινή της επίσκεψη στο νησί μας.

Η Έλλη, με καταγωγή από την Πάτρα, κάνει το μεταπτυχιακό της στο Τμήμα Φιλολογίας και ασχολείται ερασιτεχνικά με το video editing και την φωτογραφία. Το Travelling Ladybird είναι η δική της ιντερνετική φωλιά (έτσι ονομάζεται το κανάλι της στο YouTube), στην οποία επωάζονται θεματικές ενότητες από τις εμπειρίες των ταξιδιών της.

Σε ένα από αυτά το καλοκαίρι που μας πέρασε, ούριος άνεμος την έφερε στο νησί μας, στον Αβλέμονά μας.

Ελάτε να χαθούμε στο αιώνιο καλοκαιρινό όνειρο της ωραιότερης φυσικής πισίνας της Μεσογείου, μέσα από τον αψεγάδιαστο φακό και το υποδειγματικό μοντάζ της Έλλης.

Την ευχαριστούμε και την περιμένουμε και το επόμενο καλοκαίρι. Και κάθε καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το κανάλι της Έλλης και κάντε εγγραφή εδώ:

https://www.youtube.com/channel/UCiOinYtY7b0GMmq0Llh-D0Q/featured

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen + twenty =