tasos-xiarxo

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος περιέγραψε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του. «Θυμάμαι ωραίες στιγμές από τότε που χώρισε η μητέρα μου με τον πατέρα μου. Τότε άνοιξαν τα φτερά μου. Χάρηκα πάρα πολύ όταν χώρισαν οι γονείς μου. Έζησα πολύ βίαιες καταστάσεις γιατί ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός» ανέφερε, αρχικά, ο ταλαντούχος χορευτής και performer.

«Τα παιδικά μου χρόνια τα περάσαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών και ποτού. Μαθαίναμε όλοι μαζί κι εγώ σαν παιδί πώς να συμπεριφερόμαστε σε τέτοιους ανθρώπους. Άσχημες καταστάσεις. Πολλή βία. Όχι σε εμένα, πάντα στις γυναίκες. Γι’ αυτό έχω μια ανάγκη να προστατεύω τις γυναίκες. Αυτό είχε γίνει σώμα πλέον σε εμένα, αλλά από την πρώτη ημέρα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είναι έτσι. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι αίματα. Τώρα είμαστε καλά με τον πατέρα μου. Με τη μητέρα μου η σχέση μου είναι τρομερή. Και με τους δυο είμαστε καλά. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτά με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ότι οι γονείς του δεν τον βοήθησαν ποτέ και εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. «Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ. Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά. Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά».

«Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και ρωτούν “Πόσο κάνεις” είναι πολύ άσχημο»

Τέλος, μίλησε για την πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, που δημιούργησε ερωτηματικά και αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά. «Θα πω μόνο μια ατάκα και θα το αφήσω εδώ γιατί είναι ένα θέμα που θίγεται πολύ και βγαίνουν στην τηλεόραση και αναζητούν αναγνωρισιμότητα από αυτό και δεν θέλω να το κάνω. Απλώς όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και ρωτούν “Πόσο κάνεις” είναι πολύ άσχημο αυτό. Πήγα σε ένα μέρος με έναν άνθρωπο που μπορεί να γνωρίζετε, γελούσε και ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα και ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία ρώτησε τον μπάρμαν “Αυτός πόσο κάνει;”. Δεν έχω ανάμνηση μετά. Σοκαρίστικα πολύ.

Είναι στην Πατησίων ακόμη αυτό το μπαρ. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ γιατί εκεί μέσα ήμουν από τους λίγους ενήλικες. Όταν κάποιος έρχεται από μια χώρα πολέμου και δεν μπορεί να βγάλει λεφτά στην εφηβεία, θα κάνει αυτό το επάγγελμα. Ήταν μια δεκαετία πίσω και ήταν πολύ χαρούμενοι όλοι. Εκείνη την ημέρα, επειδή είμαι πονηρεμένος ως άνθρωπος κατάλαβα τι γίνεται και έτρεξα. Δεν θυμάμαι τίποτα μετά».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 − 1 =