Απολαύστε μοναδικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας «Κελεπούρι» που μας προσφέρει το TTV Κύθηρα. Η μικρού μήκος ταινία «Το κελεπούρι» είναι η πρώτη προσωπική κινηματογραφική απόπειρα του σκηνοθέτη Γιώργου Διδυμιώτη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Πρόκειται για ένα νεανικό, παράτολμο εγχείρημα, με ελαχιστότατα και οικονομικά και τεχνικά μέσα, το πρώτο μιας νεανικής καλλιτεχνικής παρέας. Πριν δύο χρόνια, περίπου, δυο φιλαράκια, νεαροί καλλιτέχνες, άρχισαν να μιλούν για ένα «ουτοπικό όνειρό» τους. Να γράψουν και να γυρίσουν μια μικρού μήκους ταινία, με ένα θέμα που να «μυρίζει» Ελλάδα. Πες-πες, το «όνειρο» έγινε πραγματικότητα, με γυρίσματα μιας και μόνο βδομάδας στα Κύθηρα.

Εκτός από τους νεαρούς καλλιτέχνες, αφιλοκερδείς συντελεστές ήταν και φίλοι ερασιτέχνες ηθοποιοί, Αθηναίοι και ντόπιοι. Ο μόνος επαγγελματίας και έμπειρος κινηματογραφικά είναι ο Σπύρος Παπατριανταφύλλου. Στο σαραντάλεπτο, περίπου, «Κελεπούρι» παίζουν: Οθωνας Δεληγιαννίδης, Νίκος Τζωρτζόπουλος, Δέσποινα Διδυμιώτη, Μαίρη Πιπεράκη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Βασιλική Διαλυνά, Μάκης Παπαδημητρίου, Μπάμπης Δερμάτης, Γιάννος Περλέγκας.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννος Περλέγκας – Γιώργος Διδυμιώτης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Διδυμιώτης

Μουσική: Στράτος Γκρίτζαλης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Αννα Θεοδόση

Σκηνικά – Κοστούμια: Σοφία Ζουμπούλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =