Να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τη δημόσια παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης πως μεταξύ των προσώπων που παρακολουθούνταν ήταν και ο ίδιος, στην προσπάθειά του να αντικρούσει τα επιχειρήματα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη πως η κυβέρνηση παρακολουθούσε μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Μετά από μέρες σιωπής και φθηνών αντιπερισπασμών ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως τον παρακολουθούσαν, αποδεχόμενος και αυτός με τη σειρά του την εγκυρότητα των αποκαλύψεων.

Το μόνο που μένει τώρα στον κ. Γεωργιάδη εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και δεν έχει κάτι να φοβηθεί, είναι να πάει στον Εισαγγελέα“, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: Συζήτηση καφενείου η προπαγάνδα της Αριστεράς

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλεύτης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (15/11) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους για το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έλειψε η ένταση ανάμεσά τους, με τον πρώτο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως παίζει τον ρόλο του πράκτορα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για αυθαίρετο ισχυρισμό από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι θέλει να φέρει τη συζήτηση για τις παρακολουθήσεις στο καφενείο.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με έναν αυθαίρετο ισχυρισμό, τον οποίον επαναλαμβάνουν συνέχεια για να κάνουν τον κόσμο να το συζητάει στο καφενείο. Αυτή είναι η προπαγάνδα της Αριστεράς ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τους Υπουργούς του», δήλωσε στην εκπομπή “Σήμερα”.

«Πήγατε και κάνατε καταγγελία στον εισαγγελέα για το Predator και η λίστα που βγάλατε είχε και εμένα μέσα. Όχι εσάς. Εσείς δεν καταγγείλλατε ότι σας παρακολουθούσαν; Γιατί βάλατε εμένα στη λίστα;», είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Σπίρτζη σε πολύ υψηλούς τόνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − three =