amna-aimilios-perdikaris

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χυδαία ανάρτηση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνόδευσε με εμετικό hashtag που χρησιμοποιούν τα δεξιά και αρκοδεξιά τρολ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε».

Όσον αφορά στο ΑΠΕ, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων».

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ, σημειώνεται στην ανακοίνωση με αφορμή την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ  στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ.

«Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × five =