syriza

«Μπροστά στις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει τα ψέματα ή τη σιωπή», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του και τονίζει πως «η θέση ότι δήθεν η ΝΔ δεν είχε εικόνα του ποιος ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια ο κ. Πάτσης μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει».

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η ΝΔ “πέφτει από τα σύννεφα” για την υπόθεση Πάτση και η κα Μπακογιάννη λέει ότι η ΝΔ άργησε να κάνει έρευνα για το θέμα», όμως «αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα “Δημοκρατία” ότι η ίδια συμμετείχε τον Μάρτιο 2015 σε μεγαλοπρεπέστατη εκδήλωση στην Κων/πολη για στήριξη και προβολή της ελληνοτουρκικής δικηγορικής εταιρείας που συνίδρυσε ο κ. Πάτσης, στην οποία παραβρέθηκαν σημαντικοί Έλληνες και Τούρκοι τραπεζικοί παράγοντες».

Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «η θέση ότι δήθεν η ΝΔ δεν είχε εικόνα του ποιος ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια ο κ. Πάτσης μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει».

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ότι «όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento, ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές» και ότι «εκτός από “γαλάζια ακρίδα” των απευθείας αναθέσεων και κοράκι του τραπεζικού συστήματος ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει τέλος ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι η ικανότητα στην απάτη και τη λεηλασία δημόσιου χρήματος αποτελεί κριτήριο επιλογής για τους συνεργάτες του» και πως «στο κόμμα του Μητσοτάκη που χρωστάει 392 εκατ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 5 =