ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών μετά από διαγνωστικό έλεγχο και όχι απολύσεις

Να δεσμευτεί ότι δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών, ζητούν 55 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, με θέμα «’Αμεση επιστροφή, με συστηματικό διαγνωστικό έλεγχο, όλων των υγειονομικών που είναι σε αναστολή εργασίας».

Στην ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέα Ξανθού, και τη συνυπογραφή της γραμματέως της Κ.Ο. του κόμματος, Όλγας Γεροβασίλη, τονίζεται ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας επιμένουν στη γραμμή της στοχοποίησης των ανεμβολίαστων υγειονομικών ως το μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας της χώρας.

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση, επειδή δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αναγνωρίσει την τραγική αποτυχία της στη διαχείριση, εμμένει σε μια ακραία επιλογή τιμωρητικότητας και κοινωνικής αγριότητας, που δυναμιτίζει το εργασιακό κλίμα στο ΕΣΥ και υπονομεύει ακόμα περισσότερο τις αντοχές του, υπογραμμίζουν οι 55 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Χανιά – Κτηματολόγιο: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει…

Στις 25 Μαρτίου 2026 γράφαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι...

Απάντηση Ανδρέα Μαριάτου στο άρθρο του Σταύρου Μεγαλοκονόμου

Αγαπητέ Σταύρο,Ναι, είναι δημοκρατική υποχώρηση (στην καλύτερη περίπτωση) να...
00:02:34

Αυλέμονας: Διαμαρτυρίες για τις εργασίες ανάπλασης εν μέσω τουριστικής περιόδου

Έντονη διαμαρτυρία για τον χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης...

Η ντροπή των Κυθήρων

Πρωϊνό Σαββάτου και ανοίγοντας τις ιστοσελίδες των τοπικών μέσων,...
03:15:43

Το Καμένο Πρόσωπο της Ελλάδας – Η Αχρηστοκρατία

Οι "Αντιθέσεις" έριξαν την αυλαία της τηλεοπτικής περιόδου, με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img