xristoforos-boutsikakis

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΑΝΑΛΙ 1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια.

Μεταξύ άλλων ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο μείζον θέμα των ανατιμήσεων και των πληθωριστικών τάσεων εξηγώντας ότι, η Ελληνική Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα με προγραμματισμό, σχέδιο και λελογισμένη πολιτική χωρίς δημαγωγικά πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια τόνισε πως η ακρίβεια στα προϊόντα προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες και συγκεκριμένα λόγω των διακυμάνσεων των τιμών των καυσίμων οι οποίες επηρεάζουν τα μεταφορικά κόστη.

«Η Κυβερνητική πολιτική επικεντρώνεται στη λήψη μέτρων για την ακριβή ενέργεια, που τροφοδοτεί την ακρίβεια, μέσω της δίκαιης στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων, και του εισοδήματος κόντρα στις ανατιμήσεις. Σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει ο κύριος Τσίπρας προτείνοντας να “πετάξουμε” στην αγορά τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, χωρίς ίχνος ρεαλισμού και δίχως να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες που θα προκαλούσε μία τέτοια κίνηση».

Ο Βουλευτής σχολίασε την αναπτυξιακή πρόοδο που αποδίδεται στην πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την επενδυτική έκρηξη που παρατηρείται στη χώρα και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν παγκόσμιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί.

Κατέληξε ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών θα είναι Νέα Δημοκρατία και πραγματική πρόοδος ή κόμματα της αντιπολίτευσης κενά ιδεών, καινοτομιών και προγραμματισμού καθηλωμένα σε παρωχημένες αντιλήψεις.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 11 =