atak-misthotiria

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η συνάντηση 15μελούς αντιπροσωπείας αγροτών από διάφορες περιοχές της χώρας με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, για το θέμα του ΑΤΑΚ και των ηλεκτρονικών μισθωτηρίων.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Μελά, συμμετείχαν 15 αγρότες από την Θράκη, την Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα κ.λπ., αλλά και στελέχη του οργανισμού πληρωμών.

Οι αγρότες κατέθεσαν στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ τις προτάσεις τους για το ζήτημα της υποχρεωτικότητας του ΑΤΑΚ και των ηλεκτρονικών ενοικιαστηρίων που έχει επιβληθεί αρχής γενομένης από το 2022, τονίζοντας ότι αν δεν γίνουν σημαντικές αλλαγές, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνουν εκτός καλλιέργειας και μάλιστα από το 2022 περί τα 2 εκατ. στρέμματα, μέχρι πρότινος καλλιεργούμενα. Οι αγρότες σημείωσαν πως κάτι τέτοιο θα έχει δραματικές επιπτώσεις για τους ίδιους και τις τοπικές οικονομίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν λόγο στο τέλος της συνάντησης και για τις δραματικές συνέπειες από άποψη πολιτικού κόστους, όσον αφορά στην παρούσα κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, από την πλευρά του, συγκέντρωσε τις προτάσεις και όπως είπε θα τις μεταβιβάσει στον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό, Σπήλιο Λιβανό, αφού για να γίνουν όλα αυτά, απαιτούνται πολιτικές αποφάσεις.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + 17 =