apografi-2021

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία της απογραφής πληθυσμού. Για να υπάρξει καλύτερη προσέγγιση του πραγματικού αριθμού του πληθυσμού στον Δήμο Κισσάμου, ενημερώνονται οι κάτοικοι του Δήμου Κισσάμου ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:

Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή

Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr την ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr .Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός « Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας .

B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει, είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:

Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου.

ή

Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη.

Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, ή ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την απογραφή σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Δήμουή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Μαρακάκη Βίκυ2822340200 / – vikimarakaki@gmail.com

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × two =