sti-meth-me-varia-pnevmonia
Φωτογραφία Αρχείου

Ανησυχία προκαλεί η περίπτωση 70χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου με βαριά πνευμονία, παρότι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Καπραβέλος στο OPEN: Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

«Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι το πρώτο περιστατικό που βλέπει το νοσοκομείο μας από την έναρξη των εμβολιασμών. Έχει βαρύτατη πνευμονία. Δεν έχουμε το προφίλ του στελέχους. Ήδη έκλεισε χθες η εφημερία με αύξηση των εισαγωγών. Είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, έχουν περάσει οι 14 μέρες. Δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων προστατεύει τους 9 από τους 10» είπε στο OPEN ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

O διευθυντής της ΜΕΘ προειδοποίησε ότι η διασπορά είναι μεγάλη. Τόνισε επίσης πως τρεις συνεργάτες του, πλήρως εμβολιασμένοι, κόλλησαν επίσης κορονοϊό στις διακοπές. Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος από την πλευρά του είπε πως καλύτερα να είναι εμβολιασμένος κάποιος όταν συναντηθεί με τον ιό.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 4 =