ολυμπιακοί αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν εξαιρετικός στα προκριματικά και περιμένει την… τυπική πρόκριση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Έτοιμος για χρυσό! Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε από νωρίς μήνυμα για τις… διαθέσεις του και στα προκριματικά των κρίκων ήταν εξαιρετικός, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς.

Η εμφάνιση τον στέλνει δεδομένα στον τελικό και ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής ετοιμάζεται από τώρα για την μάχη, που θα κρίνει και την εικόνα των μεταλλίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετρούνιας έχει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στα προκριματικά και ο μόνος που έφτασε κοντά του ήταν ο Λιου Γιανγκ από την Κίνα, με 15.300 βαθμούς.

Ο «άρχοντας των κρίκων» υποσκέλισε επίσης τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του 2012 και «ασημένιο» του 2016 Αρτούρ Ζανέτι (3ος προς το παρόν με 14,900 β.), τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν (4ος με 14,800 β.) και τον επίσης υπολογίσιμο Κινέζο Χάο Γιόου (5ος με 14,800 β.).

Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας). Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων στο προπέρσινο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ, ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + ten =