Τουλάχιστον ως κυνική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη δήλωση του Στέλιου Πέτσα, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες την εν εξελίξει ενεργειακή κρίση: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».

Αφού ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για λήψη νέων μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κάλεσε για πολλοστή φορά τους πολίτες να αφαιρέσουν το φυσικό αέριο και να βάλουν πετρέλαιο.

Αγνοώντας το γεγονός ότι ήταν η ίδια κυβέρνηση που ζητούσε από τους πολίτες να βάλουν φυσικό αέριο έναντι πετρελαίου, αλλά και το κόστος της μετατροπής που αγγίζει τα 1.800ευρώ για μία κατοικία ενώ φτάνει ακόμα και τις 4.000 ευρώ για τις πολυκατοικίες, ο Στέλιος Πέτσας κατάφερε σε μια φράση να αποτυπώσει την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται η κυβέρνηση κάποια επιχορήγηση, ο Στέλιος Πέτσας κυνικά ομολόγησε πως «το βασικό ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει. Η πορεία όλων μας εξαρτάται από την προσαρμογή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 − 2 =