Αιχμηρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, περί μοντάζ συνομιλιών στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε την συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη, ως Influencer, κατηγορώντας τον παράλληλα για διακίνηση θεωριών συνομωσίας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στην ΕΡΤ ο κ. Μαρινάκης ανέφερε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το ίδιο ακριβώς αφήγημα των fake news του λαϊκισμού, η ίδια λογική των λεφτόδεντρων επανέρχεται με περιτύλιγμα έναν influencer.

Ο κ. Κασσελάκης συμπεριφέρεται ως influencer, παίρνει αποσπασματικά διάφορα και τα υιοθετεί. Έχει φτάσει στο σημείο πλέον να έχει την ίδια ακριβώς ρητορική με τα κόμματα που διακινούσαν θεωρίες συνωμοσίας.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει ένα άρθρο με θέματα τα οποία ακόμα τα ερευνά η Δικαιοσύνη και έως τώρα φαίνεται ότι αποτελούν θεωρίες συνωμοσίας ή ζητήματα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται από κανέναν» πρόσθεσε.

«Δεν θα σχολιάσω ξανά τις θεωρίες συνωμοσίας, το γεγονός ότι κάνει τον δικαστή, ότι παίρνει θέση για θέματα που η δικαιοσύνη ουδέποτε έχει επιβεβαιώσει, ότι κουνάει το δάχτυλο, ότι συκοφαντεί. Λέει για παράδειγμα ότι έχουμε εμείς δυνατότητα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ δεν είμαστε καν ελεγχόμενοι για τίποτα, ούτε ως κόμμα, ούτε ως φυσικά πρόσωπα. Αυτό λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση» είπε σημειώνοντας ότι εάν δεν εκπροσωπούσε μια κυβέρνηση και ένα ευρύτερο σύνολο, θα μπορούσε να είχε σκεφτεί να προστατέψει τον εαυτό του.

«Δεν μπορεί όποιος Κασελάκης, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε κανένας να συκοφαντεί τον οποιονδήποτε άλλον επειδή θέλει να παραστήσει τον επαναστάτη με θεωρίες συνωμοσίας. Αλλά ποια είναι η ουσία;» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + 15 =