kostas-vaxevanis

Ενώπιον της ανακρίτριας, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, βρίσκεται ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μετά τις κακουργηματικές διώξεις που του έχουν ασκηθεί για τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Novartis.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, με μια ανάρτησή του όλο νόημα στο facebook λίγο πριν βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, υποσχέθηκε εκπλήξεις και υποστήριξε πως αν κάποια πρέπει να απολογηθεί σήμερα είναι η ίδια η κυρία Αλεβιζοπούλου η οποία σκορπά κατηγορίες για έγγραφα που δεν είχε καν στην κατοχή της ώστε να τα αξιολογήσει.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης προμηνύει πως κάποιοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι και η υπόθεση Novartis θα ξανανοίξει δικαστικά με αποτέλεσμα Εισαγγελείς και Δικαστικοί που εκτέλεσαν πολιτικές εντολές να βρεθούν εκτεθειμένοι.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

«Σήμερα θα απολογηθώ στην Ανακρίτρια του Α.Π Κ. Αλεβιζοπούλου. Στην πραγματικότητα αυτή θα απολογηθεί για το κατηγορητήριο, αφού πρέπει να μου δείξει πού λέει η προστατευόμενη μάρτυρας όσα αυτή υποστηρίζει ότι λέει και πώς με κατηγόρησε για έγγραφα που δεν είχε καν στην κατοχή της ώστε να τα αξιολογήσει.
Φυσικά στην απολογία μου θα υπάρξουν όπως έχω πει εδώ και μήνες εκπλήξεις. Κάποιοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι, η υπόθεση Novartis δικαστικά θα επανεξεταστεί και οι Εισαγγελείς και Δικαστικοί που εκτέλεσαν πολιτικές εντολές θα βρεθούν εκτεθειμένοι και κάποια στιγμή απολογούμενοι. Απέναντι στην Ιστορία σίγουρα».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + thirteen =