sirina-amber-heard

Έτοιμος να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο «Mr. Sirina», ο οποίος θέλει να χαρίσει στο ελληνικό κοινό των ερωτικών ταινιών μια παραγωγή με τη χολιγουντιανή ηθοποιό Άμπερ Χερντ!

Μετά την ξένη εταιρία μοντέλων που πρόσφερε στην πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ το ποσό των 8.860.000 ευρώ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, ο έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Σειρηνάκης, επιχειρεί να κάνει… τη δική του επίθεση καταθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα, ο «μάγος των ερωτικών ταινιών» ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της Sirina στο twitter ότι προσφέρει στην πρωταγωνίστρια του «Aquaman» το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του, προς τέρψιν του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί. Ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει και bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός.

Για την ώρα η εντυπωσιακή ξανθιά σταρ δεν έχει αντιδράσει στην νέα πρόταση της χώρας μας.

Σε δύσκολη θέση η Άμπερ Χερντ

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες η Άμπερ Χερντ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την καταδίκη της και την απόφαση από το δικαστήριο του Φέρφαξ, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία καλείται να καταβάλει στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση 8.265.000 ευρώ, διότι τον δυσφήμισε υποστηρίζοντας ότι τη χτυπούσε.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, μέσω των δικηγόρων της, η ηθοποιός δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό στον πρώην σύζυγό της και κινδυνεύει με πτώχευση.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 1 =