Το Σινε – Παράδεισος, πιστό στο κυριακάτικο ραντεβού του, σας φέρνει το εξαιρετικό θρίλερ δράσης και αγωνίας Woman of Straw.

Υπόθεση: Όταν ο φιλόδοξος και γοητευτικός Τόνι Ρίτσμοντ (Sean Connery) μαθαίνει πως ο θείος του, ο αδίστακτος και εκκεντρικός εκατομμυριούχος, Τσαρλς Ρίτσμοντ (Ralph Richardson) σκοπεύει να κληροδοτήσει τη περιουσία του σε ιδρύματα, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Ωθούμενος από μια βαθιά απέχθεια για τον θείο του που πηγάζει από τη παιδική του ηλικία, ο Τόνι δεν διστάζει να καταστρώσει ένα περίπλοκο σχέδιο, και να εμπλέξει σ’ αυτό τη Μαρία Μαρτσέλο (Gina Lollobrigida), τη νεαρή Νοσοκόμμα του θείου του, που προσλήφθηκε πρόσφατα. Αυτή διστακτικά συμφωνεί να επιδιώξει μια προσωπική σχέση με τον εργοδότη της και να τον πείσει να αλλάξει τη Διαθήκη.

woman-of-straw

Όμως, ο απρόσμενος θάνατος του μεγιστάνα, γίνεται εμπόδιο τόσο στην απόκτηση της κληρονομιάς όσο και στη διαφυγή τους, αφού τώρα η Μαρία είναι ο κεντρικός ύποπτος για το φόνο…

Βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστότημα της Κάθριν Άλεϋ, το “Woman of Straw” αποτελεί ένα υποδειγματικό βρετανικό θρίλερ, που δίνει έμφαση στους χαρακτήρες, στην αγωνία και στα προσωπικά τους διλήμματα. Όταν αυτοί οι χαρακτήρες ερμηνεύονται από ηθοποιούς με το ταλέντο και τη γοητεία των Sean Connery (στο απόγειο της καριέρας του ως Τζέιμς Μποντ) και Gina Lollobrigida (σ’ έναν από τους καλύτερους ρόλους της έξω από την Ιταλία), και έχουν ως “θέατρο” το πανέμορφο μεσογειακό τοπίο, τόσο το καλύτερο.

woman-of-straw

Βαθμολογία IMDb: 6,7/10 Σκηνοθεσία: Basil Dearden Πρωταγωνιστούν: Sean Connery, Gina Lollobrigida, Ralph Richardson, Alexander Knox, Johnny Sekka

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + sixteen =