Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός της ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή της προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, δια της μητέρας της η οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο»

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημένα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…», λέει στο STAR η μητέρα της 33χρονης.

Σύμφωνα δε με δημοσιογράφο του STAR, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των νεκρών παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν, όπου κρατείται και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην ανακρίτρια.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, η οποία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. «Οχι, δεν πρόκειται», φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης. Σχετικά με τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει με δάκρυα στα μάτια: «Είναι άδικο. Ολο αυτό έγινε για να γίνει. Δεν αντέχω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =