Μια ακόμη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τις μέρες που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, η 33χρονη ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό.

Ωστόσο αν ισχύει η είδηση για την έκδοση νέας ταυτότητας τότε, αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά, όπως ανέφεραν στον Alpha.

Επίσης, η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Η πληροφορία αυτή -αν και εφόσον ισχύουν τα όσα λένε για προμελετημένο έγκλημα- σαφώς και δε θα ήταν τυχαίο γεγονός. Τις επόμενες ημέρες -μάλλον- θα καταλάβουμε τον λόγο της κίνησης αυτής, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κατεπείγουσα έρευνα για Μαλένα-Ίριδα

Εν τω μεταξύ κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τη διερεύνηση των θανάτων της Ίριδας και της Μαλένας διέταξαν χθες οι εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου τους. Πισπιρίγκου. Στο «μικροσκόπιο» δύο εισαγγελέων της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Απόστολου Ανδρέου και Αντώνη Ελευθεριάνου, μπήκαν ήδη οι συνθήκες θανάτου των άλλων δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αφού έφυγαν σε διάστημα μόλις 20 μηνών.

Η νέα έρευνα θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ενώ η εντολή είναι να ολοκληρωθεί τάχιστα, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο. Οι δυο εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνάς τους αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τους ιατρικούς φακέλους των δυο παιδιών, όπως και να καλέσουν για κατάθεση τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ενεπλάκησαν στις δυο υποθέσεις.

Πάντως, με νέα ανάρτησή του, ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων άφησε χθες αιχμές αναφορικά με τα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας, που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 + 4 =