Το Netflix βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής για back-to-back γυρίσματα δύο σίκουελ της ταινίας «Red Notice», με την ελπίδα να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023, αναλόγως βέβαια με τις υποχρεώσεις και τα προγράμματα των πολυάσχολων και ακριβοπληρωμένων πρωταγωνιστών της, Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρέινολντς -οι δύο πρώτοι έλαβαν αμοιβή 20 εκατ. δολάρια έκαστος για την πρώτη ταινία.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Deadline, η πλατφόρμα που «διψάει» για franchise, σκοπεύει να εμπλουτίσει το στόρι με νέους χαρακτήρες, γεγονός που παραπέμπει στην ιστορία του «Ocean’s Eleven».

Η είδηση για το διπλό σίκουελ της κωμωδίας δράσης έρχεται μετά την ανακοίνωση του Netflix ότι το «Red Notice» (με 200 εκατομμύρια δολάρια budget) είναι η πιο δημοφιλής ταινία στην ιστορία του.

Τα σίκουελ θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα «The Bishop» (Γκαλ Γκαντότ). Η αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα, τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × one =