Πάλλα Κωνσταντίνα κοινωνιολόγος

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση-ενημέρωση με θέμα «Ψυχική Ανθεκτικότητα Και Ενσυναίσθηση»

  • Ποιες συναισθηματικές δεξιότητες είναι απαραίτητες σήμερα;
  • Πως μπορούμε να αναπτύξουμε την ικανότητα της ουσιαστικής κατανόησης των συνανθρώπων μας;
  • Με ποιους τρόπους μπορούμε να μάθουμε να «ακούμε» ενεργητικά;
  • Τι σημαίνει να έχουμε επίγνωση και να είμαστε εστιασμένοι στο «παρόν» όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα δοθούν απαντήσεις την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 18:30 από την κ. Πάλλα Κωνσταντία ACC ICF,  Κοινωνιολόγο, Σύμβουλο Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM

Συνδεθείτε στην συνάντηση πατώντας εδώ:

https://us02web.zoom.us/j/87520678128

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ποια είναι η Κωνσταντία Πάλλα

Η Κωνσταντία Πάλλα ACC ICF, Κοινωνιολόγος, Business & Life Coach Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, είναι ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών, στην συμβουλευτική, στην Κοινωνιολογία και στο Coaching. Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα: Coaching, Mentoring, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Παρέχει υπηρεσίες Coaching σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. (One to One Coaching, Group Coaching, Team Coaching, Executive Coaching).

Διετέλεσε πρόεδρος του INTERNATIONAL COACHING FEDERATION GREECE για το έτος 2020

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 2 =