A old inventory listing written in german

Με ένα κείμενο που υποδηλώνει την πρόθεση να τερματίσει την αντιπαράθεση για τα δημοτικά τέλη, η μείζον αντιπολίτευση ζήτησε σήμερα Σάββατο από τον αντιδήμαρχο κύριο Χ. Σούγιαννη τη λίστα των απευθείας αναθέσεων για τα έτη 2019 και 2020. Αναφέρει δε, ότι η δημοτική αρχή αρνείται και δεν τους δημοσιοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία από το καλοκαίρι. Ακολουθεί η επιστολή.

«Οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι»

Ο λόγος, η αξιοπιστία των λεγομένων και το πόσο φερέγγυος είναι πολιτικά  κάποιος, μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα από την διαχρονική  του πορεία.

«Τα  πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριε Αντιδήμαρχε».

Ο Δήμος των Κυθήρων – Αντικυθήρων είναι ο ΜΟΝΟΣ Δήμος της Ελλάδας που δεν έχει πάρει μέτρα ανακούφισης  των πολιτών του  για την περίοδο της πανδημίας.

Στο ζήτημα των απευθείας αναθέσεων, σας καλούμε να δημοσιοποιήσετε την λίστα με αυτές  που έχει κάνει ο Δήμος την περίοδο 2019 – 2020, την οποία έχουμε ζητήσει με αίτησή  από τα μέσα του καλοκαιριού και αρνηθήκατε να δώσετε, ώστε ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Απαξιώνετε την αντιπολίτευση κατά την προσφιλή σας συνήθεια και καταφεύγετε σε προσβολές και μειωτικούς χαρακτηρισμούς  λόγω ένδειας επιχειρημάτων .

Η διαστρέβλωση  της  πραγματικότητας  και ο  αποπροσανατολισμός  της κοινής γνώμης είναι το γνώριμο σας μονοπάτι αλλά δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτό, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί πιστεύουμε ότι οι στείρες αντιπαραθέσεις μόνο επιζήμιες είναι για τον τόπο μας.

Θα σας θυμίσουμε μόνο πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκπροσωπούν το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος των Κυθήρων και των Αντικυθήρων  και σας καλούμε να δείξετε τον στοιχειώδη σεβασμό.

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και δεν χρειάζονται  περαιτέρω διευκρινίσεις, δεν θα δοθεί καμιά άλλη απάντηση επί του θέματος από την παράταξη μας.

ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 + 12 =