μαθήματα κολύμβησης στα Κύθηρα από το Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων

Η παρούσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 παρ. α του καταστατικού του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων, δυνάμει του οποίου το 1/5 των μελών του δύναται να ζητήσει την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Φράτσια την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρα 11 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Λήψη απόφασης για τυχόν τροποποιήσεις του καταστατικού
  3. Συζήτηση όλων των θεμάτων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων

Αγαπητά μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων,

Το ιστορικό Σωματείο, το οποίο έχει προσφέρει τεράστιο έργο στο νησί μας με αδιάλειπτη λειτουργία από το έτος 1968, δυστυχώς λόγω των συνθηκών της πανδημίας Covid-19 έπαψε προσωρινά τις δραστηριότητές του.

Με την παρούσα πρόσκλησή καλούμε τα μέλη ή μη του Σωματείου, που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια επανεκκίνησης του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση.

Πιστεύουμε πως είναι χρέος όλων μας να διατηρήσουμε ζωντανό τον Ν.Α.Ο.Κ. και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια όχι μόνο για την επαναλειτουργία του αλλά και για την αναβάθμισή του.

Κύθηρα, 27/03/2023

Τα μέλη του Ν.Α.Ο.Κ.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Κώστας Μπέλμπας

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + 14 =