Μένιος Φουρθιώτης

Ένα απίστευτο περιστατικό προσαγωγής του φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Documento, διαδραματίστηκε έξω από τα δικαστηρια της Ευελπίδων όταν η φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη (που η ΕΛΑΣ αρνείται ότι υπάρχει) προχώρησε στην κράτηση του Μάριου Ραφαήλ Μπίκου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Documento ο φωτορεπόρτερ εξόργισε τον Μένιο Φουρθιώτη και τη φρουρά του όταν τράβηξε φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο παρουσιαστής είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η ΕΛΑΣ εδώ και μέρες διαψεύδει τις καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας ότι ο παρουσιαστής φυλάσσεται και του έχουν παραχωρηθεί περιπολικά αυτοκίνητα της αστυνομία και φυσικά προσωπικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento οι φωτογραφίες καταγράφουν τον Μ. Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές.

Μάλιστα, ο ένθερμος υποστηρικτής της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ παρά το γεγονός ότι η δικηγόρος του και η φρουρά του του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: «θα το κάνω γιατί είναι του Documento».

Όλα τα παραπάνω εγείρουν νέα ερωτηματικά που οφείλει να απαντήσει τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αλλά και η κυβέρνηση γενικότερα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που με νόημα διερωτάται «από πού σας κρατάει όλους;»

«ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η φρουρά του Φουρθιώτη, συνέλαβε τον φωτορεπόρτερ του Documento Μάριο Μπίκο, ο οποίος φωτογράφισε έξω από τα δικαστήρια την πολυμελή συνοδεία του και BMW θωρακισμένη της ΕΛΑΣ, που ο Χρυσοχοίδης μας λέει ότι δεν έχει. Από πού σας κρατάει όλους;».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one + seventeen =